3 talentfulde Hollændere gæstede Teamgym Greve


Torsdag den 22. november ankom 3 talentfulde og meget læringsvillige hollandske teamgym gymnaster til Københavns lufthavn for at bruge fredag-søndag i træningshallen i Greve. 
 
De hollandske gymnaster havde selv arrangeret deres træningsweekend i Greve forud for de nationale hollandske mesterskaber for at forbedre deres færdigheder indenfor Teamgym. 
De Hollandske gymnaster bestod af 1 dreng og 2 piger som alle deltog på de hollandske landshold ved de netop afholdte europamesterskaber i Portugal, hvor de høstede stor anerkendelse for deres præstation, idet Holland som Teamgym nation er relativ ny. 
 
Det blev da også en særdeles udbytterig weekend for de 3 hollændere som hver især nåede indtil flere nye spring såsom strakt randy, trippel out og overslag rudy på trampet mens banen bød på dobbelt strakt og full in back samt en masse teknik træning.
 
Foruden de mange timers koncentreret træning var der også tid til at opleve lidt af Danmark/København og mærke den spirende danske julestemning.

Det bliver spændende at følge de hollandske gymnaster i den kommende tid og se hvordan udviklingen af Teamgym kommer til foregå i Holland.

News

Comments are disabled.